Zprávy z nových domovů

07.07.2014 14:29

Bert

Cesta byla pohodová, Bertík ji skoro celou prospal, jako neviňátko.Doma a na zahradě se Bertík rozkoukal poměrně rychle, s Endym-dědečkem se i honili, společně jedli piškoty (hezky oba stejně) a snad z nich budou, jak pevně doufáme,parťáci.
Budeme muset Bertíka co nejdříve naučit aportovat, protože děti jsou v tomto netrpělivé, v tomto by se jim asi nejvíc líbila Vaše Connie :-)
 
Bonnie
Bonynka cestu zvládla docela dobře, prvních 20 minut sice trochu plakala, ale pak už byla dobrá. Seznámení s Meggie probíhalo zpočátku docela slibně, ale pak si Meggie sjednala pořádek a ukázala, kdo je tady pánem :-( Bonynka se vylekala a už k ní radši ani nechodila, brala to velkým obloukem. Dneska už se to zlepšilo... naštěstí, ale cestu k sobě asi budou hledat o chvíli déle, než jsme si mysleli.
Jinak čůrání a kakání zvládáme venku, zatím žádná nehoda. Noc jsme měli trochu neklidnou, tak dneska to snad bude lepší. Bonnie si během dneška všechno okoukala a už je jistější. Děti jsou z Bonynky unešené (snad jim to vydrží) a všude se s ní chlubí :-)